Wat anderen zeggen

Benieuwd hoe anderen hun traject bij mij ervaren hebben? Lees dan hier een aantal reviews. Misschien herken je je in wat anderen zeggen, of maakt het je beeld van (mijn) coaching helderder.

Heb je na het lezen vragen, of ben je klaar voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact op.


De coaching heeft me in laten zien over wat voor kwaliteiten ik beschik, en de gewoontes die mijn leven moeilijker maakten. Waarover ik piekerde en altijd kon blijven nadenken. Hierdoor kon ik ze herkennen en het via een andere manier benaderen.

— Daphne, student

Ik vond de coaching heel fijn en laagdrempelig. Als een gesprek waar je meteen de diepte in gaat. Yvonne stelde vaak precies de goede vragen en stelde me ook op m’n gemak. Ik vond de oefeningen die ze voorstelde ook heel goed en handig waardoor ik er buiten de sessie mee bezig bleef.

— Esmee

De coaching was fijn, ik vertrouwde Yvonne eigenlijk al vanaf het begin. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en weet wat ik kan doen om stress onder controle te krijgen.

— Abel, student

Door de inzichten die ik kreeg en het oefenen van ander gedrag en de regie nemen waar dat kan, ben ik me sterker gaan voelen en haal meer voldoening uit mijn werk. Doordat ik me beter voel, heeft dat invloed gehad op mijn gezin.

— Franca

I really liked the coaching and could take away a lot from it. I stated the topics I would like to talk about in the session and Yvonne continiously got back to them and helped me draw a bigger picture. I also really aprreciated her checking in between the coachings. It was a gentle reminder to take care of myself.

— Hannah

Toen ik een afspraak wilde maken voor een intake kon ik al snel terecht.
De afspraken kon ik maken met een tijd ertussen die ik zelf kon bepalen. Dat vond ik prettig.

— Martijn

Ik vind dat je vanaf het begin een fijne, vertrouwde sfeer creëerde waardoor ik mezelf kwetsbaar op durfde te stellen. Ik kon open en eerlijk praten over alles wat ik graag wilde bespreken. Je luistert heel goed, stelt goede vragen en prikt door veel dingen heen. De afwisseling van gesprekken met vragen die je aan het denken zetten en oefeningen was goed.

— Dana

Yvonne is a wonderful coach. I had several sessions with her and was amazed by her listening skills, intuition and the ability to create transformation in a person’s mindset. She holds a very kind and empathic space during coaching, at the same time navigating the session in a very skillful and transformational way. I highly recommand Yvonne as a personal coach.

— Irina