Studentencoaching

Heb je twijfels over je studiekeuze?
Maak je je zorgen of je straks wel een baan vindt?
Heb je studiestress, concentratieproblemen of stel je altijd alles uit?
Zie je als een berg op tegen die scriptie?

Je bent niet de enige. Het goede nieuws? Je hoeft het niet in je eentje op te lossen! Coaching kan jou helpen om duidelijke keuzes te maken voor jezelf. Nu en in de toekomst. Samen kijken we wat jij nodig hebt. Het resultaat? Meer focus, meer balans, meer zelfvertrouwen en meer plezier in je studie en je leven!


Waarom je bij mij goed zit

Ik werk al meer dan tien jaar aan verschillende universiteiten als docent en studieadviseur. Van dichtbij maak ik mee hoe talentvolle jongeren zich ontwikkelen tot krachtige leiders, creatieve duizendpoten en slimme denkers. Maar ik zie ook dat het welzijn van studenten niet altijd vanzelfsprekend is. De verwachtingen zijn immers hoog.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van jongeren die last hebben van stress, faalangst, perfectionisme of keuzestress. Mijn coaching is persoonlijk, vertrouwelijk en effectief. Samen kijken we naar wat er nu in je leven speelt, wat je in de toekomst graag zou willen en wat jij nodig hebt om daar te komen. Een verdiepend gesprek dus, afgewisseld met oefeningen en uitdagingen tussen de sessies door. Zo zet jij je nieuw verworven inzichten gelijk om in concrete acties.

Yvonne Vermijn Coaching biedt hulp aan studenten bij studiekeuze, stress of motivatieproblemen.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor jou. Of je nou studeert aan de universiteit, het HBO of het MBO: een deel van mijn praktijk is speciaal gericht op jongeren zoals jij. Ik hanteer een studententarief van €60,- per sessie van een uur. Dat is €25,- korting op mijn normale tarief voor dezelfde, professionele begeleiding.


Ik vind Yvonne’s manier van coachen goed, ik voelde mij op mij gemak en dat vind ik heel belangrijk bij zo’n coach. Er zal voor elk persoon een andere aanpak zijn en daar luistert Yvonne goed naar.

— Daphne (student)


Persoonlijke ontwikkeling met hulp van een gediplomeerd coach.
Alle voordelen op een rij
  • Professionele begeleiding door een gediplomeerd coach, aangesloten bij de NOBCO
  • Ruim tien jaar ervaring in het begeleiden van jongeren
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Flexibele trajecten, voor jou op maat
  • Eigen coachingsruimte, centraal gelegen en goed bereikbaar met het OV
  • Ook online coaching mogelijk

De eerste stap

Nieuwsgierig geworden naar wat we samen kunnen bereiken? Neem gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Of gaat dat wat te snel en wil je eerst nog wat vragen? Ook dat mag natuurlijk. Ik streef ernaar om alle berichten binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Stuur je bericht met het contactformulier of via WhatsApp. Je bent van harte welkom!


Yvonne Vermijn Coaching

Bisschopsweg 159

3817 BT Amersfoort

KvK: 81435312

yvonnevermijncoaching@gmail.com

Juridisch

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Yvonne Vermijn Coaching onderschrijft de Internationale Ethische Code.

Aangesloten bij: