Over mij

Hoi, ik ben Yvonne!

In mijn leven en werk zet ik me vol vuur in voor het ontplooien van mijn en andermans talenten. Na tien jaar als onderzoeker, docent en studentbegeleider gewerkt te hebben aan een universiteit, werd het voor mij tijd om van richting te veranderen. Maar ja, waarheen? Ik schakelde een coach in en kwam erachter… dat ik zelf mensen wilde coachen!

Want wat is er mooier dan een klein stukje op mogen lopen met verschillende mensen? Samen de diepte in gaan, kijken waar de waarheid voor jou ligt en hoe jij maximaal kan bloeien. Jouw verhalen, inzichten en moedige acties zetten ook mij weer aan het denken. Het coachen draagt zo bij aan mijn eigen waarden van verbinding, persoonlijke ontwikkeling en schoonheid.

“Soms heb je een ander nodig om het beste uit jezelf te halen”

Ik heb gekozen voor de opleiding tot Co-Active Coach® van het gerenommeerde Coaches Training Institute (CTI). Deze opleiding is één van ’s werelds beste in het vakgebied en uiteraard ICF-geaccrediteerd. Verder heb ik me aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO), omdat ik het belangrijk vind om jou de garantie te bieden dat ik een professional ben en steeds doorga met leren. Ook voldoe ik als life coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Als coach ben ik oprecht nieuwsgierig en betrokken, energiek en empathisch. Als klankbord en spiegel volg ik jouw tempo, maar ik durf ook door te vragen en uit te dagen. Een flinke dosis humor en volledige transparantie maken mijn werkwijze compleet. Of het nu gaat over stress, loopbaankeuzes, relaties of vragen over zingeving: ik help je graag.

Wil je waardevolle gesprekken die leiden tot echte verandering? Plan een gratis kennismakingsgesprek en kom verder!